Informació del web

Els continguts de la pàgina web de l'Escola Joviat, han estat elaborats amb la finalitat de donar informació sobre la companyia als seus usuaris, aquesta informació estarà subjecta a possibles canvis.

L'Escola Joviat adverteix que la informació que hi ha en aquesta pàgina web pot ser incompleta, pot tenir errors o pot estar desfassada, per aquesta raó no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat i precisió de les dades, dins els límits establerts per la llei. Per tant, abans de prendre alguna acció derivada del seu contingut, s'haurà de verificar la informació obtinguda en aquesta pàgina a través de les oficines de l'Escola Joviat.

L'Escola Joviat rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda a les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb la pàgina web de l'Escola Joviat.

La reproducció, la còpia, l'ús, la distribució, la comercialització, la comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació que hi ha en aquesta pàgina web i que s'utilizi sense l'autorització de l'Escola Joviat és una infracció que castiga la legislació vigent.

L'Escola Joviat no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d'utilitzar ordenadors infectats amb virus informàtics o de las conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest. En cas de controvèrsia que es pugui derivar de l'aplicació dels serveis o la interpretació o aplicació de les condicions generals, sotmeses a la jurisdicció i lesgilació espanyola, l'Escola Joviat i l'usuari es sotmeten, amb renúncia expressa, als jutjats i tribunals de Barcelona capital (Espanya).